Malt welcome

Welcome to Tom's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Tom to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Tom Snuverink
Product Owner
 • Suggested rate
  $670 / day
 • Daily rate details

  Freelancer rate (excluding tax)
  $670
  Malt service fees (excluding tax)
  $0
  Total (excluding tax)
  $670
  This rate is for suggestive purposes only. The freelancer will send you a tailored quote based on the details provided in your project proposal.
 • Experience3-7 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Tom's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Amsterdam, NH, Netherlands
Can work onsite in your office in
 • Amsterdam and around (up to 50km)
Verifications
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (5)
Tom in a few words
Na het behalen van mijn studie HR en master bedrijfskunde heb ik meerdere projectmatige opdrachten uitgevoerd bij bedrijven als ManpowerGroup, Atos, T-Mobile en bol.com. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als Business Analyst, Project Manager en Product Owner. De opdrachten varieerden van het uitvoeren van analyses en experimenten tot het opzetten van nieuwe teams en het bouwen van innovatieve producten. Veelal in een Agile Scrum of SAFe werkomgeving.

Ik ben een creatieve en nieuwsgierige verbinder. Mijn passie voor Agile Project Management komt voort uit de mogelijkheid die het biedt om technische innovaties te ontwikkelen als bedrijfskundige. Ik droom van een mooiere wereld waarin we dingen efficiënter en slimmer doen dankzij technologische ontwikkelingen. Door mijn ervaring als Management Trainee en Business Consultant weet ik met een klantgerichte blik snel de wensen van klanten om te zetten naar procesoptimalisaties en producten. Met sensitiviteit en een open mindset zoek ik altijd naar manieren om betrokkenheid in teams te vergroten en samen structurele oplossingen te bedenken. Ik koester mijn tijd in de horeca en probeer nog altijd de verwachting van de klant te overtreffen.

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Continue
Recommendations